Twitter kita

Bismillahhirahmanirahim and Assalamualaikum.  


Semalam kemain seronok-seronok guling atas katil sambil layan twitter. Trending semalam kelakar #ApaGuna. Macam-macam dorang ni merepek. Yang kelakar ade. yang terkene dekat diri sendiri pun ade -.-' yang berunsur islamic :) Semalam jugak ade berita gempaq dekat twitter pasal SchaPretty dah meninggal. Aku dok kalut pikir sapa laa SchaPretty ni. Semua orang dah sedekah fatihah dekat dia. setengah lepas tu, Scha Pretty hidup balik! Apakah ?! Bodoh betul laa orang-2 yang mcm ni. Tak faham aku. Kalau betul Allah tarik nyawa awak tu. tak sempat nak taubat tau. Jgn la buat cerita-2 yang mcm tu. Tipu semua orang yang awak tu dah takde salam dunia ni. Haisshh! Okay followers dah naik 231. Alhamdulilah even tak ramai mana pun. Tweets dah cecah 8000++ Alhamdulilah!:) tapi kan T_T tadi kan, kita kan, lupa password twitter kita :( So kita dah buat twitter baru. Semua tanye kenapa. Sayang twitter lama. Syg followers lama. Syg tweet yang dah banyak-banyak tu. Tapi nak buat cmne kan. Terima dengan ghedo . So jgn lupa follow kita dekat twitter! :) A K M A ♥ .




Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

4 comments:

♥n-amee-az♥ said...

walking here

SYAIDATUL AKMAL said...

Thankyou dear :)

Seri Ayu said...

oh ni yg baru. dah follow by @syafiqosman :)



hee

SYAIDATUL AKMAL said...

Orite dah approve :) hehhe . Thankss :)