Sunway Lagoon

Bismillahhirahmanirahim and Assalamualaikum. 


Haii. Awak sihat? Ohh samalaa. Kita pun sihat :) Alhamdulilah! Kita baru habis tengok Superspontan dekat utube. Kelakar habis. Haha, okay kita lambat gelak sebab tak dapat tengok dekat tv. Mak dah potong channel warna. Oh warna. Bila nak bg free lagi? K.... sayang Astro. Kalau bagi pun, lama la sket, sebulan ke setahun ke. Haha. Manusia. Selalu tak bersyukur. Astagafirulalhalazim. Siapa pernah pernah pergi Sunway Lagoon, kiss kita cepat! yang lelaki angkat tangan k. Haha. Kita pernah g 2 kali. Best gila weh. paling takut naik kapal. Dia pusing 360% yang tak boleh tahan tu. Jarit tak payah cerita laa. Terkeluar anak tekak kot kalau boleh laa. Hihi. Tapi masa kita pergi tu Surf beach tutup. Sangat rugi. Tempat tu la yang best. Tempat paling tak best wildlife park. Sungguh membosankan. Zoo lagi best. Haha. ohh kita tak amek package extreme park sebab mahal sgt. Tapi best! banyak aktiviti dekat extreme park. paintball, go-kart, mcm-2 laa lagi. 



Yang ni tak jumpa dekat mana -.-' Puas cari 


Okay cerita pasal theme park dia pulak. Paling best body slide dia. Perrghh ! Terbaik. Dalam banyak-banyak tempat mandi, Sunway paling syok. Memanglaa padan la pun dengan harga kan :p Dekat sana pun ade titi gantungkan. Panjang la jugak. And kalau korang perasan dekat tengah-tengah titi gantung tu ade dorang buat flying fox and bungee jump! hehe itu cubaan barani mati acctualy. Gila terjun dari titi sampi bawah. Errrr takpelaaa. Hihi. Tapi sape yang berani buat. kita Saluteeeeeeeee! Okay itu je lah nak share. Korang bawak laa family korang datang. yang bukan dari KL tu meh turun KL g sini. Sure best tak ingat. Kahkahkah.
   


Siapa minat SchAwal? Comel kan dorang! Ni ade video dorang dekat Sunway lagoon. And dorg buat Bungee jump tau. Awal takut sebenarnya, tapi demi cinta dia dekat Scha, dia sanggup terjun! Enjoy the video! :p Thanks for reading :) Assalamualaikum . bai:*






Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

2 comments:

Seri Ayu said...

sunway lagoon. best gilakkkkkkk. haha. rindu nak main air kat sini :)

SYAIDATUL AKMAL said...

Kan? memang best. Rase nak pergi lagi tapi tunggu duit ade. haha