Student

Bismillahhirahmanirahim and Assalamualaikum.


Tengah-tengok seronok ber-online atas katil, ayah panggil turun bawah suruh betulkan laptop dia. Haha , k takde kene-mengena -____-






Ishh, Susah nak percaya ada student rindu aku :') Aku tak pernah pun ajar dia. Just jadi fasi time camp 3 hari. Tu je . Hahaha , aku nak blagak sket ni. Hewwwwww :D Astagafirullahalazim ~ Tak baik berlagak Syai ! her name is Zahrah . Dia comel sangat ! Seriussss tak tipu. Ayah dia mcm orang British. Sebab tu dia putih melepak . Dia baik. Dia pandai . Tapi dia low confident. Sebab tu dia di-invite join camp bimbingan and kaunseling hari tu. Masa aktiviti jalan malam. Berani pulak dia jalan sorang-sorang. Tak nangis pun mcm budak lain. Tapi masa aktiviti flying fox, dia takut . Hehe. Okay sikit-sikit je cerita pasal dia. Cikgu rindu awak Zahrah :)








Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

2 comments:

dyra said...

untung laaa , saya pun rindu cikgu

SYAIDATUL AKMAL said...

Rindu cikgu jom laa keluar dgn cikgu . Cikgu ni baik tak makan org :p