Online shop

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum :) 


Before ni tak pernah terfikir langsung nak beli baju, tudung, seluar or ape-ape je lah yang perempuan shopping dekat shopping compleks tu kan secara online. 1. sebab aku takut bila dah beli, tak muat pulak. 2. Tengok orang pakai memang cantik, lawa. Tapi bila aku dah beli, try then aku tengok cermin. Apesal buruk aku pakai? Lepas tu masuk almari tak bawak keluar dah. 3. Fikir pulak pasal postage. Sekali hantar RM 6. Terasa macam mahal. Okay, aku tau zaman sekarang dah modern. Semua orang beli pakai online. Senang katanya. Tak payah keluar. Kalau sekali dah keluar, kene keluar duit makan, belanja boyfriend/girlfriend/kawan . Tengok wayang lagi. Membazir. Kalau online, sekali beli bru postage RM 6 . Okay. benda tu aku kene pikir mulai sekarang :) Tukar pemikiran yang beli online lagi jimat dari keluar beli sendiri dekat kedai. Pasal muat ke tak muat, aku kene fikir . Aku ni badan tak laa besar sangat. Kecik je. So memang senang nak cari baju. Free size pun bole masuk :) Shopping online ni dah tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Ewahh. Ayat aku -_-' Macam-2 website boleh terjah. And baju-2 yang dorang ni jaul. Cantik-cantik :) Buat hati aku tertawan . 



Ni salah satu baju yang aku TEKAD ! Nak beli nak beli nak beli :) 

Price : RM 65

Korang boleh tengok online shop ni . Baju dia cantik-cantik :)





Ni lagi satu. Lebih kurang kan corak dia . Nak beli jugak ! 

Price : RM 50

Korang tengok blog ni okay :)


Okay habis dah aku cocet-cocet :p Bye Assalamualaikum semua !
Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

2 comments:

Fafa Aziz said...

weh, aku pun pnah usya gambar yg 1st tu.! aku pn tekad nak beli ouh. ahahaha. ;p jomla sesameeeee :D

SYAIDATUL AKMAL said...

Heeeee :D familiar kan baju tu ? Aku pernah tgk , ramai pakai :) jom leee !