KEM SENTUHAN KASIH

Assalamualaikum :)

Ni satu lagi pengalaman aku camping dekat sekolah Seri Kundang. Alah sekolah yang aku praktikal dulu. Even tarikh practical dah tamat tempoh kan , gagah kan diri untuk join camping ni . Daripada xde buat ape dekat rumah better aku join benda-2 cmni. Keluar sket peluh . tapi Sayang seribu kali sayang. Kem ni buat dekat sekolah jea . BORING tapi BEST ! Kenapa best ? Sebab aku dapat naikkan semangat budak-budak yang no confident dalam diri dengan aktiviti jalan malam ! Syok sakat budak-budak ni . Ada yang cakap besar , at last turun tangga . I'm CRYING TEACHER ! Haha , tuhlaaaa , blagak lagi . More aktiviti yang best , ada Flying Fox . Okay kali ni aku pulak yang cakap besar :O Memang nampak tali tu pendek je . " Alah, pendek je tali ni, tak sempat korang nak takut, dah sampai" Sekali aku naik ,  Ya Allah ! Kenapa tak sampai-2 lagi ni ? Dah la tinggi 
-______- Tapi best !



Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

No comments: