Happening Sunday :)

Bismillahhirahmanirahim and Assalamualaikum.    


Happy Monday guys :) Awak semua buat ape hari ni? Oh ade kelas ek? Ape? Kene hantar assignment? Oh petang kejap lagi nak tengok wayang kan? Bestnyaa routine a a student kan? Assingment, class, activity. Aku? Ahh hari-hari sama je. Makan tidur online tengok tv. Sound like boring. YE! Memang boring (Y) Oh semalam hari ibu kan? Penuh timeline Twitter dgn wish hari ibu. Sayang mama la, sayang ummi laa, sayang mak laa. Hehe. Aku terbace UAI ade tweet pasal sambutan hari ibu tu HARAM. Sebab ikut cara orang kristian. Tapi aku tengok ramai tang tweet pasal hari ibu. Takpelah, biarkan. Nak cakap lebih-lebih karang aku pun bukan tau sangat. Better diam kan :)


Okay berbalik kepada happening sunday. Haha semalam mak ajak g makan laksa. Sedap gila habaq hang. First time makan situ sebab dia baru buka. Ramai jugak makan situ. Alah bukan kedai pun. Just makan bawah pokok. Tak kisahla kan. Sedap plus lagi dengan cendol. Hewwwww "/ Alhamdulilah dah dapat tempat makan laksa yang sedap. Since pindah tak pernah lagi jumpa. Dulu dekat Pandan ade la jugak yang sedap. Laksa dia penuh mangkuk. Memang kenyang and puas sangat dapat makan. Lepas tu balik rumah, kawan mak ajak lepak dekat rumah dia. Hoho macam tepi pantai je padahal tepi highway -.-' biasala perempuan kalau duduk bersembang, mcm-mcm cerita la keluar. Oh ! Semalam aku naik basikal adik aku then PATAH RIUK habis roda. HAHAHA -..-' Takpe dik nanti suruh ayah beli baru. Kene marah semalam "/



Itu mama adik no.3 and last sekali dengan mama kita .





Ni ghumah kawan mak kita. Cantik rumah dia. Rumput carpet lagi tau :)



Ohh ni adik kita yang kita patahkan basikal dia "/


Assalamualaikum :) Bye :*





Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

No comments: