Etude House .

Assalamualaikum :)




Perempuan suka make up kan? Pergi kedai pun nak pakai bedak. Hehe, aku la tu :) Yelahh muka kita tak licin, so nak tutup sikit jerawat-jerawat tu, kene la pakai bedak. Korang selalu pakai brand ape? Mesti SilkyGirl kan? Tak pun Maybelline? Wahhh vough gitu pakai product mahal kan. Dari lipstick sampai la ke eyeliner semua brand campor aku pakai. Haha, Silkygirl ade, Avon ade, brand haprak pun ade. Malu nak khabor. Haha. Pernah dengan kan EtudeHouse? Yang pink-pink colour tu. Cantik kan kedai dia? Aku pernah tweet dekat twitter yang aku tak pandai pakai eyeliner -_-' Hoii ! Jangan la gelak (Y) Taulaa kelakar. Serius weh tak pandai pakai. Bila keluar, aku bedal je pakai, comot pun comot laa . At least ade . Haha. Then aku tanye brand ape yang elok sbb aku pakai silkygirl dia mcm tak kekal lama. Then bila pakai dia jatuh. AND dia senang patah ! Then cousin aku mira prefer yang liquid punya. Brand Etude House. Aku pun google then time tu dia tgh offer, now tak ta lahh. Murah ! And aku nak beli nanti :) Hope lepas ni aku pandai la pakai eyeliner. Haha :) Suka tengok tutorial dekat youtube . mcm senang je dorang pakai.









Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

3 comments:

Syakilla kebebeh said...

yeaaa aku pon mengaku aku tak pandai pakai eyeliner..

SYAIDATUL AKMAL said...

Eh ? mcm tipu je ni ? Aku tgk kau pakai okay je !

Syakilla kebebeh said...

kawan aku pakaikan..*sorok muka..