Cuti :p

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum :) 

Tengah baring-baring atas katil, Setiap setengah jam tukar posisi. Kejap baring, kejap duduk, kejap meniarap, kejap tertonggeng. Hahaa , Buruk betul perangai -_-' Sejak-sejak habis praktikal ni, tak tentu arah hidup kat dalam rumah. Boring sesangat dah ni. Sampai tak tau nak buat ape. 

Wake up, Shower, Getting dressed, Turun bawah tengok mak masak ape (Pemalas) , Lunch, Solat Zohor, Online Facebook, Twitter, Blog, Chit chat w friend and Sampai malam tidur balik :p
Kalau ade duit sket, boleh la keluar. Ini kerja pun malas, mana nak dapat duit ? HAHA . Bila dah kerja sibuk pulak nak cuti. Bila dah cuti, bosan pulak. Itulah manusia. Plus tv rumah aku rosak pulak time-2 cenggini. Lagi lah bosan . Masa ni jugak la nak rosak . Kalau ade pasar malam, boleh laa keluar kejap jalan-2 pasar. Kalau tak haremm laa aku nak keluar rumah. Terperap dalam bilik je laa. Nak suruh kawan datang pun, xde kawan kat sini Y_Y Rindu pandan Indah ! Serious gila rindu !

Haaa satu lagi masalah aku yang tak settle lagi. Mana nak sambung degree nanti ? Runsing laa pikiaq semua ni. Unisel bulan 7 ni intake. Kalau Ipta, bulan  2 nexy year Y_Y Lama sangat laa pulak nak tunggu tahun depan. Tapi kalau Unisel, risau sangat tak dapat MQA bila dah habis blaja nanti. Mcm mana aku nak kerja kalau MQA xde. Susah nak dapat nanti. Kene tunggu lulus MQA sama macam aku sambung Ipta tahun depan. tapi mana la tau rezeki Unisel dapat MQA awal ? Itulahhhh dok pikir benda ni hari-2. Tak dapat-2 jugak jawapan aku. Haha .




* Oh semalam baru lepas hantar report dekat lecturer :)  Berdoa agar semua berjalan dengan lancar and hopefully dapat marks yang tinggi-tinggi Gunung Kinabalu :p










l
l
V



Just taking a picture eberidaihhhhh :* Salam :)


Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

No comments: