3.27 am

Bismillahhirahmanirahim and Assalamualaikum.    

Sekarang pukul berapa? Eh dah pagi? Hiii, sekarang pukul 3.27 am. Dah masuk 15 May dah. Kenapa aku tak tidur lagi? Mungkin bgn lambat siang tadi. Tapi selalu pukul 2 dah lelap dah. serius tak ngantuk langsung ni. Tadi kita baru habis sahur, makan mcd tau :) Tadi pesan kat adik suruh belikan. Siang jap g nak puasa ganti tahun lepas punya. Sebelum masuk bulan 7 ni kan. Karang kelam kabut nak ganti susah pulak. Haihh cepat betul masa berlalukan? Dah masuk bulan lima dah tahun dua ribu dua belas ni. Tak lama lagi nak puasa. Lepas tu raya. Biasanya orang perempuan ni dia kalut sikit time-time cenggini. Tempah baju la. Kain langsir. Haha, mood raya tak sampai lagi. So buang masa cerita pasal raya kat sini.

Kalau la jadi masuk unisel bulan 7 ni, puasa dekat unisel laa aku tahun ni. Rindu! Boleh pergi bazaar :) tapi kalau masuk unisel takde dira macam tak sempurna :'( Dah biasa dengan dia. Nak dengan dia jugak degree ni! Pleasee dira smbung unisel jugak . tehee, suka-suka paksa orang smbung study sama dengan aku. Tadi sembang dengan mak pasal smbung dekat unisel. Dia macam tak restu, tak bagi. Nak jugak ipta. Aku serba salah. Tahun depan lambat lagi. Mama tolong faham akak :( nak unisel, boleh habis cepat sikit. Ipta in english semua subject. Aku sure tak boleh go on dengan bahasa inggeris. Ini serius! 

Member cakap result keluar the end of may. Tak sabar nak tunggu and nak tahu my result! Harap-harap lecturer bagi setimpal dengan usaha aku masa practical. Hehe. lepas dapat result aku nak settlekan pasal transkrip untuk convocation bulan 10 nanti. Yang ni betul-betul tak sabar! Hope sempatlaa buat semua ni and habiskan in this year. Amin. Doakan semua nya berjalan lancar. Boyfriend pun dah sambung degree sekarang ni. Me so jelous! Kenapa kenapa kenapa? Hope dia dapat convo dekat unisel bj. Takut je aku dia kene convo dekat shah alam. Tak tak. Tak nak pleasee unisel. bagila boyfriend kita convo sama dengan kita. tehehe :) Ya Allah, tak ngantok lagi ni. Ape lagi aku nak buat ni?? Hope tak ulang lagi cmni besok. Aku nak tidur mcm biasa. Pukul 11 tidur. bangun pukul 10 :) Assalamualaikum :) Byee :*



Currently miss you sayang !


Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

2 comments:

Seri Ayu said...

from unisel yah? dr twitter singgah blog/

hehe. nice to know u:)

SYAIDATUL AKMAL said...

A'ah. Thanksss ♥ nice to know you too dear :)Jom tweet-2 !