Meet my girlfriend yeahhhh :D

Assalamualaikum and Hi semua :) Ohh rindu betul blog ni . Lama tak update :D Sengih takmalu*
10 Mac until 11 Mac aku spend time dengan my besties yang sangat-sangat laa comel dan cantik :) Sabtu pagi gerak dari rumah sampai Shah Alam dalam pukul 1 cmtue kot . Macam nak gila aku cari rumah dia . Blog G dekat Mais tu . Haha padahal senang je . Aku sampai je perut lapar gila nak mati then terus g mcd makan . Pastu gerak g Times Square tengok wayang shopping tudung then balik rumah malam .



Sweet kan kitaorang :')


Lepas tengok wayang tekak mengada-ngada nak Sushi pulak . And ni first time Diera makan sushi tau . Hahhaa . Pasni mesti mengidam :D Okay budget  HANYA Rm30 okay . RM30 ! Okay punya laa plan-plan tak nak makan banyak. Amik pun sipa berkira dah berapa ringgit kan . Haha ^.^Okay kak , bill please . Bayar kat depan ye dik . 

Hamekkk kau RM50++ -..- Okay bang . Saya bayar T_T


Tengok ! Exited macam orang gila makan Piri-piri . Haha :D Dah lepas makan Sushi makan TF plak . Haihh kaya betul .*Minggu ni kopak dah T_______T  


Kaki dah penat jalan . Sepanjang jalan dalam train , bus berdiri je T____________T Sumpah sakit kaki tapi best sangat dapat jumpa dia :') Besoknya nak balik dah . Sedih ! Tapi sempat lagi pergi taman sebelah Wetworld . Snap-2 gambar . Ohh before tu perut meronta-ronta minta di isi segera ! Jadi kami mengambil langkah paling pantas iaitu makan di Mcd bawah Mais .




LOVE you :')
 Okay sambung cerita dekat taman . Hahaha , that's so sweet okay . 



Lepas g taman g Plaza Alam pulak . Berkaroke . Hoyeahhh :D Berjimba jimbo . Memang kopak habis minggu ni semua duit melayang dekat shah alam je . Haha :) 

Dear Adiera : Dua hari bersama kau adalah hari yang cukup indah buat aku :') InsyaAllah aku try jumpa kau lagi next time . Aku sayang kau macam mana kau sayang aku . Allah akan kekalkan hubungan kita kalau kita selalu berdoa pada DIA . 4 tahun mengenali kau adalah satu kenangan yang cukup indah dalam hidup aku :') Thanks for being my friend I Love You Nor Adiera Johari :)







K pelik tetiba ade dia . Haahaha -_- Thanks tomhim jadi photographer kitaorang :) Love him too ! Bya salam ~





Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

No comments: