First time (!)

Salam.

Minggu ni dengan minggu depan agak busy sikit T_T Sebab banyak benda yang kene buat , mural , abm . Lagi-2 kene tema makanan plak , Aduh ! Tapi best sangat dapat masak dengan budak-2 tu . Okay petang tadi ada aktiviti koko . Balik sekolah pukul 2 sampai rumah pukul 2.30 sebab tadi g isi minyak kereta , Dah nak kering . *itu pun nak cerita ke ? Ehh biasalahh excited hapdet blog :) Okay mengarut -____- Sampai rumah mandi-2 dah pukul 3.30 T__________T Kenapa masa cepat berlalu ? Aku tak sempat nak rehat pun . Dah nak kene keluar rumah balik . Okay gagahkan diri jugak pergi koko . Ikhlaskan hati T_T Sampai je sekolah ade cikgu offer main bola jaring ! Okay BOLA JARING ! aku tak pernah main and tak pandai main . Rugby aku tau laa main :D HAHA . Tapi sebab nak cukupkan orang , DIPAKSA main (!) Okay disebabkan tak tau main just duduk dekat tiang gol as a GK . Senang ! Hahaha :D bila tengok dorang main rase best jugak bola jaring ni ek . Kenapa aku tak masuk dulu time sekolah ? Ohh aku sedang hangat bercinta masa tu , sbb tu lupa  nak masuk (!) Then then then then then ! Kitaorang 4 orang kene masuk team cikgu layan dengan cikgu lain 31 Mac ni . Tak sabar :D Even pemain simpanan -_____- dah biasa dah kene macam ni . Okay bai ~


Kucing ni comel ! SANGAT :D


Aku , Aishah and Puteri :) Alah sorang lagi tengah latih budak tangkap bolaa :)



Taadaaaaa ! Zafirah :)

Terima kasih sebab sudi bace entry menggarut and sudi singgah (:

No comments: